OSMANİYE / KADİRLİ - Kadirli Şehit Halis Şişman Halk Eğitimi Merkezi

Nis

Kadirli Şehit Halis Şişman Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü "Ana Sınıflarına Bayramlıklar Halk Eğitimi Merkezinden" adlı proje kapsamında, örnek bir yardımlaşmayı hayata geçirdi. Kadirli HEM, 500'den fazla ana sınıfı çocuklarının yüzünü bayramlık hediyeler dağıtarak güldürdü.

KADİRLİ ŞEHİT HALİS ŞİŞMAN HALK EĞİTİMİ MERKEZİ MÜDÜRÜLĞÜ TENİS KURSU

Mrt

Öğrencilirimiz 23_24 Nisan  ayında Karaman ilinde yapılacak grup musabalarina Kadirli ilçesi olarak ilimizi temsilen katılmaya hak kazanmışlardır.

Mrt

Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğümüz tarafından hayata geçirilen "Şarkılar Bizi Söyler, Biz de Şarkı Söyleriz" projesi kapsamında Kadirli Şehit Halis Şişman Halk Eğitimi Merkezi Türk Müziği Korosu tarafından düzenlenen konser, Kadirli halkından büyük ilgi gördü.

Mrt

Esra Delal ÖZTEK, 2 adet birincilik alarak büyükler kategorisinde Milli Takıma Girmeye hak kazanmıştır.

Mrt

Kadirli Atatürk Ortaokulu öğrencilerimiz  Yıldız Kızlar İl 2.si  Yıldız Erkekler İl 3.sü

2023 - 2024 Okul Sporları Puanlı Atletizm

Mrt

Maden Teknik Arama Genel Müdürlüğü personelleri tarafından açılan Jeofizik Etüt işçiliği kursumuz eğitime devam etmektedir.

OKUL KORUSU ÇALIŞMALARA DEVAM EDİYOR

Ock

Milli Eğitim Bakanlığımızın başlattığı kampanya doğrultusunda tamamıyla gönüllük esasına dayalı olarak  ‘Dikiş makineleri bu sefer Gazze İçin Çalışıyor’ sloganı ile bu yardımlaşma kampanyasını başlattık. Kadirli Şehit Halis Şişman Halk Eğitim Merkezindeki idareci, öğretmen, kursiyerlerimiz, usta öğreticilerimize duyarlılıklarından dolayı teşekkür ederiz.

KURS PLANLARI- KAPAKLARI -ÖĞRENCİ BAŞVURU FORMU

Haz

OKUL AİLE BİRLİĞİ TOPLANTISI  02.05.2023 TARİHİNDE TAHİR TARHAN BAŞKANLIĞINDA ÜYELERİN KATILIMIYLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

HIZLI KLAVYE METİNLERİ VE DÜZENLENMİŞ HALLERİ